Winkel

Een groot deel van het in de portfolio getoonde werk is te koop. Grafisch werk wordt in relatief kleine oplagen gedrukt. Soms gaat het om een unicum. Voor informatie over de werken uit de portfolio kunt u contact opnemen met Marijke.

Hieronder aangegeven prijzen zijn exclusief verpakkings- en verzendkosten.

Boeken

Een diepe voor in de aarde

Een diepe voor in de aarde

Een diepe voor in de aarde omvat veertien schilderingen en gedichten, geïnspireerd op de klassieke kruisweg. De thema’s die dit verhaal aanreikt, blijken echter zeer actueel: zij verbeelden de levensweg die ieder van ons op aarde gaat, de kringloop van geboorte, bloei, dood en nieuwe lente. Het eigentijdse idioom maakt het geheel tot een uniek document.  ’Een diepe voor in de aarde’ geeft een intiem beeld van menselijk lijden, ongeacht tijd, cultuur, geloofsovertuiging of politiek.

 

In 2008 uitgegeven bij Uitgeverij Skandalon, ISBN 978-90-76564-52-4
Prijs €24,50.

 

801Selfie Wolf Calendar
De ‘Selfie Wolf Calendar’ kan worden beschouwd als een ironische spiegel van menselijk gedrag, waarin de boeiende overeenkomsten tussen wolf en mens zichtbaar worden.

Deze kalender is in 2014 aanvankelijk als unicum gemaakt voor een internationale expositie van kunstenaarsboeken in het Doverodde Book Arts Center (Denemarken), en vervolgens gedrukt in een gesigneerde oplage van 20 exemplaren.

Prijs: €85,=

 

WILG

De serie WILG bestaat uit vier drukken (linoleumsnede, formaat 110×80 cm), gedrukt in zwarte inkt op You Gampi papier. Elke WILG is gedrukt in een beperkte, genummerde en gesigneerde oplage van 10 exemplaren. De WILGen zijn apart aan te schaffen. Voor een complete serie geldt een gereduceerde prijs.

WILG, prijs p.st. €350,= (oningelijst)

Complete serie van vier WILGen €1250,=

Inlijsten is in overleg mogelijk.