DesiBelle

Originele handgemaakte oorbellen uit eigen atelier

De opbrengst van deze sieraden komt ten goede aan Plan International, dat zich inzet voor ontwikkelingshulp en onderwijs aan meisjes en vrouwen in ontwikkelingslanden.

DesiBelle ( © Marijke van Dijk) specialiseert zich in oorbellen van Venetiaanse Murano glaskralen. Deze kralen zijn afkomstig van het eilandje Murano bij Venetië, dat al sinds de middeleeuwen beroemd is om het fraaie glaswerk. Echte Murano glaskralen zijn handgemaakt en daarom kunnen er subtiele verschillen optreden in grootte en kleurtekening. Behalve glas in fraaie tinten wordt vaak bladgoud of zilver verwerkt in de kralen. Murano’s zijn feestelijk, kleurrijk, extravagant, of juist subtiel ingetogen… maar altijd bijzonder. Dit maakt echte Murano’s uniek, maar ook kostbaar. De Murano oorbellen zijn op kleur en type in categorieën onderverdeeld.

De meeste paren oorbellen in de collectie zijn uniek. Prijzen zijn excl. verpakkings-  en verzendkosten (€5,- in Nederland). Voor informatie en aanschaf van DesiBelle oorbellen, neem contact op met Marijke. Wil je bij je bestelling a.u.b. het nummer en de beschrijving van de gewenste oorbellen opgeven? 

Murano Venetiaans glas 

(klik op de afbeeldingen voor een vergroting)

Blauw – water – ijs – blauw

Goud – geel – groen

Feestelijk extravagant

Sterrensprankels

Rood – purper – chocola

 

Diversen

Glas – edel – schelp – steen – parel

Onderhoud: de oorbellen NIET nat schoonmaken, maar opwrijven met een zachte droge doek; zilveren delen evt. opwrijven met een speciale zilverdoek (minder geschikt voor vergulde delen).

© DesiBelle 2023